Ben jij tussen de 16 en de 28 jaar en wil jij leren om evenementen mee te organiseren in de rock-, dance- of urbanscene? Word dan vrijwilliger bij Dynamo! Wij bieden vrijwilligers een unieke kans om zich te ontwikkelen binnen de subculturen van Metal, Techno, Hiphop, Poppunk, Hardcore, Hardstyle, Drum ’n Bass, Urban, Metalcore en veel meer.

Benieuwd wat je allemaal kunt doen als vrijwilliger bij Dynamo Rock, HAVEN, ULAB en Esports Center? Lees dan verder!

Rock
Wat doe je als vrijwilliger bij Dynamo Rock?

Binnen Dynamo Rock heeft Dynamo drie verschillende vrijwilligersgroepen: Dynamo Metal, Dynamo Mildt-Hardt en Dynamo Error. Tijdens concerten sta je achter de bar om drankjes in te schenken of bij de ingang om kaartjes te scannen en bezoekers welkom te heten. Daarnaast leer hoe evenementen en concerten worden georganiseerd. Ook zijn er andere taken zoals fotograferen, DJ-en en promotie.

Wanneer werk je?

Werktijden zijn bijna altijd ’s avonds. De meeste concerten beginnen rond 19.00 à 19.30. Het is vaak de bedoeling dat je wat eerder aanwezig bent om nog een aantal voorbereidingen te treffen. De shows duren meestal tot ongeveer half 11 of 11 uur. Na de shows wordt er ook nog opgeruimd en is er vaak een naborrel.

HAVEN
Wat doe je als vrijwilliger bij HAVEN?

Binnen HAVEN heeft Dynamo verschillende vrijwilligersgroepen: BPM Productions, Keldernacht, Bunker Bass, Riot!, Deep Under en Dubhoven. Tijdens deze avonden sta je achter de bar om drankjes in te schenken of bij de ingang om kaartjes te scannen en bezoekers welkom te heten. Daarnaast leer hoe evenementen worden georganiseerd. Ook zijn er andere taken zoals fotograferen, DJ-en en promotie.

Wanneer werk je?

Werktijden zijn bijna altijd ’s avonds en ’s nachts. De meeste activiteiten beginnen rond 22.00. Het is vaak de bedoeling dat je wat eerder aanwezig bent om nog een aantal voorbereidingen te treffen. De shows duren meestal tot ongeveer 04.00. Na de shows wordt er ook nog opgeruimd en is er vaak een naborrel.

URBAN
Wat doe je als vrijwilliger bij ULAB?

Binnen Urban organiseert Dynamo activiteiten onder de naam ULAB. Tijdens deze activiteiten sta je achter de bar om drankjes in te schenken of bij de ingang om kaartjes te scannen en bezoekers welkom te heten. Daarnaast leer je hoe evenementen worden georganiseerd. Ook zijn er andere taken zoals fotograferen, DJ-en en promo’s maken.

Wanneer werk je?

Werktijden zijn bijna altijd ’s avonds of in het weekend. Het is vaak de bedoeling dat je wat eerder aanwezig bent om nog een aantal voorbereidingen te treffen. Na het evenement wordt er ook nog opgeruimd en is er vaak een naborrel.

ESPORTS
Wat doe je als vrijwilliger bij het Dynamo Esports Center?

Bij het Dynamo Esports Center op de 4e verdieping van het gebouw kun je als vrijwilliger ons helpen. Zo kun je één of meerdere eigen events vormgeven, opzetten en uitvoeren met daarbij passende ondersteuning. Bestaande events ondersteunen in de vorm van brainstormen of helpen achter de bar. De meeste events zijn game gerelateerd, maar ook zijn er soms events voor boardgames of tabletop.

Wanneer werk je?

Werktijden zijn bijna altijd ’s avonds of in het weekend. Het is vaak de bedoeling dat je wat eerder aanwezig bent om nog een aantal voorbereidingen te treffen. We communiceren met elkaar via Discord.

Vragen?

Heb je nog meer vragen? Stuur dan een mailtje naar info@dynamo-eindhoven.nl. Wil je je inschrijven als vrijwilliger? Vul dan hier beneden het formulier in en we nemen contact met je op.

  • Welke stijlen spreken jou aan?