Ben jij tussen de 16 en de 28 jaar en wil jij leren om evenementen mee te organiseren in de rock-, dance- of urbanscene? Word dan vrijwilliger bij Dynamo! Wij bieden vrijwilligers een unieke kans om zich te ontwikkelen binnen de subculturen van Metal, Techno, Hiphop, Poppunk, Hardcore, Hardstyle, Drum ’n Bass, Urban, Metalcore en veel meer.

Rock
Wat doe je als vrijwilliger bij Dynamo Rock?

Binnen Dynamo Rock heeft Dynamo drie verschillende vrijwilligersgroepen: Dynamo Metal, Dynamo Mildt-Hardt en Dynamo Error. Tijdens concerten sta je achter de bar om drankjes in te schenken of  bij de ingang om kaartjes te scannen en bezoekers welkom te heten. Daarnaast leer hoe evenementen en concerten worden georganiseerd. Ook zijn er andere taken zoals fotograferen, DJ-en en promotie.

Wanneer werk je?

Werktijden zijn bijna altijd ’s avonds. De meeste concerten beginnen rond 19.00 a 19.30. Het is vaak de bedoeling dat je wat eerder aanwezig bent om nog een aantal voorbereidingen te treffen. De shows duren meestal tot ongeveer half 11 of 11 uur. Na de shows wordt er ook nog opgeruimd en is er vaak een naborrel.

Dance
Wat doe je als vrijwilliger bij Dynamo Dance?

Binnen het genre Dance heeft Dynamo verschillende vrijwilligersgroepen: BPM Productions, Keldernacht, Bunker Bass, Riot!, Deep Under en Dubhoven.  Tijdens deze avonden sta je achter de bar om drankjes in te schenken of  bij de ingang om kaartjes te scannen en bezoekers welkom te heten. Daarnaast leer hoe evenementen worden georganiseerd. Ook zijn er andere taken zoals fotograferen, DJ-en en promotie.

Wanneer werk je?

Werktijden zijn bijna altijd ’s avonds en ’s nachts. De meeste activiteiten beginnen rond 22.00. Het is vaak de bedoeling dat je wat eerder aanwezig bent om nog een aantal voorbereidingen te treffen. De shows duren meestal tot ongeveer 04.00. Na de shows wordt er ook nog opgeruimd en is er vaak een naborrel.

Urban
Wat doe je als vrijwilliger bij Urbanlab040?

Binnen het genre Urban organiseert Dynamo activiteiten onder de naam Urbanlab040.  Tijdens deze activiteiten sta je achter de bar om drankjes in te schenken,  bij de ingang om kaartjes te scannen en bezoekers welkom te heten. Daarnaast leer hoe evenementen worden georganiseerd. Ook zijn er andere taken zoals fotograferen, DJ-en en promotie.

Wanneer werk je?

Werktijden zijn bijna altijd ’s avonds of in het weekend. Het is vaak de bedoeling dat je wat eerder aanwezig bent om nog een aantal voorbereidingen te treffen. Na het evenement wordt er ook nog opgeruimd en is er vaak een naborrel.

Wat bieden de vrijwilligersgroepen?
  • Je komt terecht in een unieke, creatieve en sociale omgeving waarbij je veel mensen leertkennen;
  • Je hebt gratis toegang tot evenementen georganiseerd door Dynamo;
  • Je mag vaak gebruik maken van de faciliteiten die Dynamo te bieden heeft;
  • Je mag gratis gebruik maken van de fitness en krijgt korting op andere activiteiten, workshops en lessen;
  • Je spaart voor kortingen en kan mee doen aan leuke acties;
  • Er zijn leuke feesten voor vrijwilligers.
Vragen?

Heb je nog meer vragen? Stuur dan een mailtje naar info@dynamo-eindhoven.nl. Wil je je inschrijven als vrijwilliger? Vul dan hier beneden het formulier in en we nemen contact met je op.