Tja, van feesten krijg je dorst. En dat je onder de 18 geen alcohol mag drinken is een feit, maar hoe erg is dat nou écht?? DAMN YO! Fris is ook Drank.

Word vrijwilliger!

DAMN YO

Tja, van feesten krijg je dorst. En dat je onder de 18 geen alcohol mag drinken is een feit, maar hoe erg is dat nou écht?? Geen harde kop als je de volgende dag moet voetballen of werken… niet de controle verliezen over je eigen lijf… geen verhalen achteraf waarvan je niks hebt meegekregen… geen extra geld uitgeven aan dure drankjes… Jij alleen maakt die keuze. Toch?! DAMN YO heeft een watertje waarmee we jou in Eindhoven een alternatief bieden voor alcohol en drugs, want DAMN YO!! Fris is ook drank. En wij bieden je nu de kans om budget te verdienen voor uitvoering van goeie ideeën, die dit duidelijk gaan maken aan heel Eindhoven!

DAMN YO gaat voor alle gekke, té gekke en creatieve ideeën van jou en van álle Eindhovenaren, die de vele voordelen van niet drinken onder de aandacht gaan brengen én die het gebruik van alcohol en middelen bespreekbaar maken: thuis, op een festival, op je school, op je sportclub, in je stamkroeg… het kan ons niet gek genoeg zijn!

Ga je voor een viral of vlog? Zet je je voetbalvereniging in? Wil je echt vette dingen uitdelen, waarop een door jou bedachte boodschap staat? Heb je een vet idee dat écht gaat opvallen in de stad? Van ons krijg je € 1.000 om jóuw idee uit te voeren. Dus pak die challenge en maak je weekend met DAMN YO!

Je idee mail je naar  DAMNYO@dynamo-eindhoven.nl
Volg ons alvast op Instagram: DAMNYOfrisisookdrank.

Let wel even op onderstaande regels voordat je je idee instuurt:
– Je bent tussen 12 en 25 jaar;
– Je bent ouder/verzorger van jongeren tussen de 12-27 jaar;
– Je wil iets organiseren voor anderen;
– Je organiseert het samen met anderen;
– Je geeft DAMN YO een plek in jouw activiteit;
– Het moet in Eindhoven uitgevoerd worden;
– Je organiseert je activiteit in 2018.

De DAMN YO campagne wordt ondersteund door Stad & Co, Gemeente Eindhoven, Novadic-Kentron, Bureau Halt, GGD, Dynamo en Dynamo Jeugdwerk.

#IKPAS

Op dit moment zijn wij bezig met de actie: #IKPAS, hierin gaan Naomi, Dwayne, Myrthe, Wim en Agnes de uitdaging aan om 30 dagen alcohol vrij te zijn. Bekijk hun ervaringen door op hun foto’s te klikken!