Damn Yo! Fris is ook Drank. Tja, van feesten krijg je dorst. En dat je onder de 18 geen alcohol mag drinken is een feit, maar hoe erg is dat nou écht??

Word vrijwilliger!

Tja, van feesten krijg je dorst. En dat je onder de 18 geen alcohol mag drinken is een feit, maar hoe erg is dat nou écht?? Geen harde kop als je de volgende dag moet voetballen of werken… niet de controle verliezen over je eigen lijf… niet wakker worden in je eigen kots… geen verhalen achteraf waarvan je niks hebt meegekregen… geen extra geld uitgeven aan dure drankjes… Jij alleen maakt die keuze. Toch?! DAMN YO heeft een watertje waarmee we jou in Eindhoven een alternatief bieden voor alcohol en drugs.
Damn Yo “Fris is ook drank”. Je kunt los gaan zonder alcohol. Wij bieden je de kans om geld te verdienen met goeie ideeën waarmee jij dit zelf duidelijk gaat maken aan de stad Eindhoven!

Damn Yo gaat voor alle gekke, té gekke en creatieve ideeën van jou en van álle Eindhovenaren, die de vele voordelen van niet drinken onder de aandacht gaan brengen én die het gebruik van alcohol en middelen bespreekbaar maken: thuis, op een festival, op je school, op je sportclub, in je stamkroeg… het kan ons niet gek genoeg zijn dus laat ons versteld staan!

Ga je voor een viral of vlog? Zet je je voetbalvereniging in? Wil je echt vette dingen uitdelen, waarop een door jou bedachte boodschap staat? Heb je een vet idee dat écht gaat opvallen in de stad? Van ons krijg je een voucher van € 1.000 om jóuw idee uit te voeren. Pak die challenge!

Dus maak je weekend met DAMN YO!

Klik hier en vertel ons jouw idee!
Heb je vragen? Mail dan op DAMNYO@dynamo-eindhoven.nl en volg ons op Instragram: DAMNYOfrisisookdrank.

De DAMN YO campagne wordt ondersteund door Stad & Co, Gemeente Eindhoven, Novadic-Kentron, Bureau Halt, Sport Formule, GGD, Dynamo en Dynamo Jeugdwerk.

Let wel even op onderstaande regels voor jouw idee:
– Je bent tussen de 12 en 27 jaar;
– Je bent ouder/verzorger van jongeren tussen de 12-27 jaar;
– Je wil iets organiseren voor anderen;
– Je organiseert het samen met anderen;
– Geef DAMN YO een plaats in jouw activiteit;
– Het moet in Eindhoven uitgevoerd worden;
– Je organiseert je activiteit in het jaar 2017.