Zeg je Hardcore, dan zeg je Dynamo Hardt. Een vrijwilligersgroep bestaande uit 35 jongeren die zich op een gepassioneerde DIY manier inzetten om Hardcore en de hardere vormen van Punk(rock) op het Dynamo podium te programmeren.

Word vrijwilliger!

Zeg je Hardcore, dan zeg je Dynamo Hardt. Een vrijwilligersgroep bestaande uit 35 jongeren die zich op een gepassioneerde DIY manier inzetten om Hardcore en de hardere vormen van Punk(rock) op het Dynamo podium te programmeren. Hardt wil een podium bieden voor (inter)nationale bands, (lokaal) talent en Hardcore/punk gerelateerde activiteiten. De afgelopen 25 jaar staat Dynamo bekend als één van de podia in Nederland die Hardcore(punk) omarmd hebben.

In het verleden stonden er vooral Oldschoolbands en (Eurocore/H8000/NYHC) festivals op het podium, sinds de bouw van het nieuwe Dynamo in 2005 zijn er ook veel Metalcore en Cross-overs te vinden. Ook zijn er diverse evenementen waarbij de nadruk ligt op de Hardcore Community, denk hierbij aan Hardcore Dodgeball Tournaments, Girls Stand Their Ground en Crusial BBQ’s.

Ben je onder de 25 jaar en helemaal gek van Hardcore, dan weet je waar je moet zijn. Hardt is altijd op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met shows en de punk/hardcore scene levend willen houden. Meedoen? Vul het onderstaande formulier in of mail naar s.waterschoot@dynamo-eindhoven.nl.

Vrijwilliger worden? Schrijf je hier in: 

Nieuws meer nieuws
Bevestigd: Silverstein (23 juni) 15 januari 2018

Sloegen ze Nederland nog tijdens hun laatste Europese tour over, nu komen ze dit ‘foutje’ dubbel en dwars goed maken…

Lees meer
Bevestigd: Backtrack (25 februari) & Moose Blood (9 juli) 10 januari 2018

Backtrack & Moose Blood Het is weer tijd om 2 mooie shows bekend te maken! 25 februari komt Hardcore band…

Lees meer
Nieuwe website 31 juli 2017

Na maanden achter de schermen werken aan de pagina kunnen we hem eindelijk aan jullie laten zien. De nieuwe website…

Lees meer