Zeg je Hardcore, dan zeg je Dynamo Hardt. Een vrijwilligersgroep bestaande uit 35 jongeren die zich op een gepassioneerde DIY manier inzetten om Hardcore en de hardere vormen van Punk(rock) op het Dynamo podium te programmeren.

Word vrijwilliger! Hardt programma

Zeg je Hardcore, dan zeg je Dynamo Hardt. Een vrijwilligersgroep bestaande uit 35 jongeren die zich op een gepassioneerde DIY manier inzetten om Hardcore en de hardere vormen van Punk(rock) op het Dynamo podium te programmeren. Hardt wil een podium bieden voor (inter)nationale bands, (lokaal) talent en Hardcore/punk gerelateerde activiteiten. De afgelopen 25 jaar staat Dynamo bekend als één van de podia in Nederland die Hardcore(punk) omarmd hebben.

In het verleden stonden er vooral Oldschoolbands en (Eurocore/H8000/NYHC) festivals op het podium, sinds de bouw van het nieuwe Dynamo in 2005 zijn er ook veel Metalcore en Cross-overs te vinden. Ook zijn er diverse evenementen waarbij de nadruk ligt op de Hardcore Community, denk hierbij aan Hardcore Dodgeball Tournaments, Girls Stand Their Ground en Crusial BBQ’s.

Ben je onder de 25 jaar en helemaal gek van Hardcore, dan weet je waar je moet zijn. Hardt is altijd op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met shows en de punk/hardcore scene levend willen houden. Meedoen? Vul het onderstaande formulier in of mail naar s.waterschoot@dynamo-eindhoven.nl.

Vrijwilliger worden? Schrijf je hier in:

  • Welke stijlen spreken jou aan?
Nieuws meer nieuws
Behind The Scene #4 – Melanie 29 juli 2019

Mijn mensen Hey, mijn naam is Melanie Vermeulen. Ik ben net als de voorgaande personen in ‘Behind The Scene’ ook…

Lees meer
Behind The Scene #3 – Lynn 15 juli 2019

Dit is Lynn Ik ben Lynn, 19 jaar oud en studeer communicatie in Tilburg. Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen…

Lees meer
Behind The Scene #2 – Dian 1 juli 2019

Dynamo en Ik Ik ben Dian, 20 jaar en woon in Weert. Bij Dynamo Mildt/Hardt ben ik fotograaf. Ook help…

Lees meer