Yvonne van Loon, geboren en getogen in Eindhoven, is sinds 2009 werkzaam bij Dynamo als docente paalfitness.

Van jongs af aan heeft zij al een grote passie voor het podium en alles wat daar mee samenhangt.
Op de middelbare school startte ze met dramalessen en nam vervolgens deel aan diverse theater producties en musicals. Op 18-jarige leeftijd begon ze aan haar studie “Drama” aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. In diezelfde periode wakkerde ook haar liefde voor dans weer aan en deed ze auditie voor het demoteam van Bruce Dance Factory, waar ze ruim 8 jaar bij heeft gedanst. Ook begon ze met het geven van streetdancelessen aan kinderen en volwassenen.

In de jaren daarna heeft Yvonne diverse opleidingen, cursussen en workshops gevolgd en is uitgegroeid tot een allround dans- en sportinstructrice. Ze is gespecialiseerd in het geven van groepslessen zoals: aerobics, bbb, spinning, tai bo, bootcamp, paalfitness, poweryoga, balance, pump, streetdance, gogodance, zumba, enz.

In 2005 richtte ze haar eigen Dans & Entertainment Agency “Onstage International” op en heeft sindsdien menig evenement, festival, bedrijfsfeest, discotheek of horecagelegenheid voorzien van dansers en entertainers. Zij is samen met haar collega’s wekelijks wel ergens te vinden op het podium met haar paaldans-, stelten-, gogo-, aerial- of vuurspuwshows.

Bij Dynamo verzorgt Yvonne de paalfitnesslessen op dinsdagavond. Ze geeft les op drie niveaus: beginners, gevorderden en vergevorderden.
Paalfitness is een geweldige workout op basis van kracht, cardio en lenigheid.
Je leert diverse technieken in de paal, zoals: draaien, klimmen, klemmen, enz.
Je gebruikt spieren waar je niet van wist dat ze bestonden!
Toch is paalfitness een heel toegankelijke sport voor iedereen. Kom gerust een keer een proefles meedoen en ervaar zelf wat paalfitness voor jou en je lichaam kan doen!

Foto's