Dag Woensdag
Tijd 19:30 - 21:30
Locatie Basement
Docent(en) IMPATIENT
Niveau Beginner

Beginnerscursus
De BPM PRODUCTIONS beginnerscursus is opgedeeld in zes lessen met als zevende les een eindperformance waar de leerlingen het podium mogen betreden. Tijdens deze zevende bijeenkomst mogen ze hun kunsten vertonen aan hun uitgenodigde vrienden, familie en kennissen.

De lessen zullen twee uur duren en de groep bestaat uit vier tot zes personen. Het lesprogramma is zo geschreven dat iedereen van elk niveau zijn eigen muzieksmaak kan ontwikkelen en dat vervolgens kan toepassen tijdens het draaien.

In deze cursus leer je omgaan met de nieuwste Pioneer apparatuur, wat de standaard is in alle clubs over heel de wereld. (Pioneer CDJ2000 Nexus & Pioneer DJM 900 Nexus). Je leert je eigen muziek kennen en kunt aan het einde van de cursus (in de eindperformance) zelfstandig een set draaien! Ook leer je beatmatchen op gehoor en ga je gebruik maken van Rekordbox!

Les 1: Kennismaking & apparatuur leren kennen
Les 2: Beatmatching (op gehoor)
Les 3: Beatmatching & Rekordbox
Les 4: Mixing & Rekordbox
Les 5: Mixing
Les 6: Voorbereiding eindperformance
Les 7: Eindperformance voor publiek

CURSUSDATA 2020 to be announced

IN GROEPSVERBAND 6 LESSEN+ EINDPERFORMANCE (2 UUR)
LEEFTIJD: VANAF 16 JAAR

*Mochten er aandachtspunten zijn waar de docent rekening mee dient te houden geef dit dan s.v.p. vooraf aan bij de docent. Denk aan: concentratieproblemen, dyscalculie, etc.

Ga naar BPM productions voor ons gehele aanbod.
Mocht u vragen hebben, neem contact op met Mark de Weijer

IMPATIENT

DJ IMPATIENT Impatient draait al lange tijd in de stijlen Industrial Hardcore, Crossbreed en Drum & Bass.Naast draaien als Impatient is hij ook…

Lees meer