Dag Maandag
Tijd 19:00 - 20:00
Locatie Gym
Docent(en) Jaïr Franken
Niveau Gevorderd
Tickets Stel een vraag

Vanaf 2009 zijn Dynamo en HipHopLab een van de opleiders van de breakers in de regio. De lessen van Dynamo worden verzorgd door ervaren docenten en ondersteund door het landelijke en internationale netwerk van hip hop organisaties. Alle lessen van Dynamo sluiten aan op het gerenommeerde talentontwikkeling traject van Hip Hop Lab 040 (HHL040).

Breakdance gevorderden
De gevorderde les is gericht op bboys en bgirls met een goede basis en ervaring in breakdance. Tijdens deze lessen duik je dieper in de cultuur van de dans, je leert je eigen stijl te ontwikkelen en perfectioneren. Ook word je onder begeleiding geïntroduceerd in de wereld van professionals, battles en jams. Er wordt onder begeleiding van de docent een crew samengesteld in de traditie van de hip hop cultuur. De crews hebben een mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen binnen het talentontwikkeling traject van Dynamo.

Kosten
– Lessen reeks (10 lessen): € 50,-
– Halve reeks (5 lessen ): € 25,-
Gratis Proefles is altijd mogelijk! Na de les is er een gratis vrije training.

Meedoen vrije training zonder lessenpakket?
Kosten: € 3,- per training of strippenkaart (10 strippen = € 20,-)

Lessenrooster 2019-2020
Start nieuwe reeksen:

Door corona is reeks 3 niet volledig afgerond. Op dit moment zijn er inhaallessen voor onze vaste deelnemers gedurende de zomervakantie.

Wil je graag instromen? Dat kan. Online zijn er tickets voor losse lessen te koop. Op deze pagina kun je een losse les “zomervakantie reeks” bestellen door op deze link te klikken. Wanneer je een ticket besteld hebt, bel dan eventjes naar de Dynamo balie (040-2393110) om je voor de desbetreffende les aan te melden. Dit ivm de corona maatregelen. Daarover hieronder meer:

 

Corona-maatregelen Dynamo:

Op dit moment heeft dynamo nog géén open deur beleid. Dit betekend dat je, wanneer je deel wilt nemen aan een les of open training, je eerst telefonisch aan zult moeten melden. Dit kan elke werkdag tussen 8.30-20.00 uur.

Alleen met ticket en telefonische aanmelding kun je meedoen met de lessen.

Je kunt vanaf 5 minuten voor aanvang verzamelen bij de vooringang van Dynamo. De beheerder of docent zal stipt op de minuut de deur open doen en je naar de ruimte begeleiden. Alle dans lessen van Urban lab 040 vinden plaats in de gym. Op dit moment is de gevorderde en beginners groep samengevoegd. Dus is het een mixed level les. Deze vind iedere maandag van 19.00-20.00 uur plaats.

 

Kom je deelnemen? Volg dan de instructies van het personeel op en volg de aangegeven looproutes. Bedankt voor het begrip.

Jaïr Franken

Jaïr Franken, geboren 20-09-1992 in het dorp Heeze, is breakdancer grootgebracht in Dynamo zelf. In zijn jeugd heeft hij vele…

Lees meer

Heb je vragen over onze Breakdance lessen, vul het contactformulier in:

Contact (breakdance)

  • Wil je een proefles aanvragen? Do you want to follow a trial class?