Dag Maandag
Tijd 19:00 - 20:00
Locatie Gym
Docent(en) Daan Dekkers
Les Alle niveau's
Tickets Stel een vraag
Breakdance draait om originaliteit. Door het uitvoeren van verschillende technieken en hier een eigen stijl aan te geven, battelen dansers tegen elkaar. Al sinds eind jaren 70, begin jaren 80 zijn er breakdancers en sinds 2009 kun je hiervoor ook bij ons lessen komen volgen.
Beginners

De beginners lessen zijn gericht op basisbewegingen en technieken. De leerlingen zullen methodisch en veilig naar een basis niveau toewerken. Wanneer de leerling voldoende beheersing toont van de basis technieken kunnen ze doorstromen naar de gevorderde klas.

Gevorderde

De gevorderde lessen richten zich op het uitbreiden van de basistechnieken en het ontwikkelen van je eigen dansstijl. Denk hierbij aan creativiteits oefeningen afgewisseld met techniek en conditie training

Crew

Een select aantal leerlingen zullen geselecteerd worden voor de breakdance crew van ULAB genaamd Prismatics. Samen met de trainer wordt er getraind voor battles en shows. Om aan deze crew deel te nemen moet je worden uitgenodigd.

Kosten

– Lessen reeks (10 lessen): €50,-
– Halve reeks (5 lessen): €25,-
– Losse les: €7,-
Gratis proefles is mogelijk op aanvraag!

Koop je ticket aan de balie of bestel ze alvast online!
Registreer je hier als member.

 

Lessenrooster 2019-2020
Start nieuwe reeksen:

Door corona is reeks 3 niet volledig afgerond. Op dit moment zijn er inhaallessen voor onze vaste deelnemers gedurende de zomervakantie.

Wil je graag instromen? Dat kan. Online zijn er tickets voor losse lessen te koop. Op deze pagina kun je een losse les “zomervakantie reeks” bestellen door op deze link te klikken. Wanneer je een ticket besteld hebt, bel dan eventjes naar de Dynamo balie (040-2393110) om je voor de desbetreffende les aan te melden. Dit i.v.m de corona maatregelen. Daarover hieronder meer:

 

Corona-maatregelen Dynamo:

Op dit moment heeft dynamo nog géén open deur beleid. Dit betekend dat je, wanneer je deel wilt nemen aan een les of open training, je eerst telefonisch aan zult moeten melden. Dit kan elke werkdag tussen 8.30-20.00 uur.

Alleen met ticket en telefonische aanmelding kun je meedoen met de lessen.

Je kunt vanaf 5 minuten voor aanvang verzamelen bij de vooringang van Dynamo. De beheerder of docent zal stipt op de minuut de deur open doen en je naar de ruimte begeleiden. Alle dans lessen van Urban lab 040 vinden plaats in de gym. Op dit moment is de gevorderde en beginners groep samengevoegd. Dus is het een mixed level les. Deze vind iedere maandag van 19.00-20.00 uur plaats.

 

Kom je deelnemen? Volg dan de instructies van het personeel op en volg de aangegeven looproutes. Bedankt voor het begrip.

Daan Dekkers

Daan Dekkers, ook bekend als Razor, is een bboy uit Eindhoven. Als member van de Eindhovense crew Head2Toe, heeft hij…

Lees meer
Heb je vragen over onze Breakdance lessen, of wil je een proefles aanvragen, vul dan het contactformulier in:

Contact (breakdance)

  • Wil je een proefles aanvragen? Do you want to follow a trial class?