Dag Maandag
Tijd 20:30 - 22:00
Locatie Gym
Docent(en) André “Drosha” Grekhov
Niveau Vergevorderd
Tickets Stel een vraag

Experimental is geen dansstijl.

De kern van alle Urban dansen leunt zwaar op eigen stijl en creativiteit. Of je nou graag battled, choreografieën maakt, houd van freestylen in de clubs, of ambitie hebt meer te willen betekenen in het hedendaagse danstheater, overal wordt verwacht dat je in staat bent om zelf originele dansideeën te formuleren. Experimental is een jaarlijkse cursus bedoeld voor dansers die de behoefte hebben om creatiever te worden in hun eigen stijl. Tijdens de lessen maakt de docent gebruik van verschillende methodes en concepten afkomstig uit de vele vormen van de Urban dansen en de rijke geschiedenis van theater. Ze worden omgevormd tot persoonlijke instrumenten die dansers gebruiken voor hun eigen ontwikkeling.

Experimental

De les is gericht op ervaren dansers van elke stijl afkomstig uit de Urban en/of Contemporary stijlen met een goede basis en ervaring in hun eigen discipline. Tijdens deze lessen gaat de groep op onderzoek in verschillende bestaande methodes afkomstig uit de top van theater en urban dans methodiek. Daarnaast worden de dansers uitgedaagd om zich conceptueel te ontwikkelen in principes van verhalen vertellen, karakters verzinnen en tot slot eigen bewegingen en bewegingstaal verzinnen.

Kosten

LET OP! Experimental is een eenmalige reeks van 10 lessen.

– Lessen reeks (10 lessen): € 50,-

De groep heeft maximaal 10 deelnemers. Naast het volgen van de lessen biedt ULAB gratis toegang en deelname aan Open Your Mind, de experimentele danswedstrijd in Parktheater Eindhoven op 12 januari 2019

Wil je zeker zijn van een plek in de les? Meld je alvast aan, stuur een mail naar a.grekhov@dynamo-eindhoven.nl

Lessenrooster 2018-2019

Start nieuwe reeksen
– 19 november 2018

André “Drosha” Grekhov

Geboren in Rostov aan de Don In Rusland, woont vanaf 1995 in Nederland en lid van de Nederlandse Head 2…

Lees meer

Heb je vragen over onze Experimental lessen, vul het contactformulier in:

Contact