The Sessions

Goontex

di 08 / dec / 2020

Doors 20:30
Show 22:00
Locatie Effenaar
€ 11,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Het hiphop producers- en artiesten collectief GOONTEX houdt van opschudding en laat graag zien dat er geen limiet aan hun muziek zit. Sterker, hun gestoorde 808’s en harmonieën zouden zo van een andere planeet kunnen komen. De opstelling van GOONTEX: Flansie, Kunch Sosa, Dej, Dencho, Lukovic, Loesoe, Sserotonin en Demo2k. Tijdens de speciale Hiphop Session op 8 december in de Effenaar komen de eerste vier hiervan LIVE optreden! Daarnaast zal er een Q&A worden gehouden, gehost door gastprogrammeur Siem Oosterhof en muziek journalist Noa Schoffelen. Die je beide kan kennen van Boolin’. De Q&A zal uiteraard ook te volgen zijn via de livestream.

THE SESSIONS

Langzaam gaat The Isolation Sessions uit isolatie. Vanaf een paar weken mag er publiek bij de sessies aanwezig zijn en vanaf begin oktober zetten we de volgende stap. Het woord ‘Isolation’ verdwijnt uit de titel en we gaan verder als THE SESSIONS. Minimaal één keer per week kun je blijven genieten van toffe livestreams. Dit blijven we doen in samenwerking met Dynamo, 360 producers en Copyright Delta.

Info

Wil je aanwezig zijn bij bij The Sessions, dan kan dat! Vanaf nu zijn er 15 duo tickets verkrijgbaar voor €11,50. De opbrengst hiervan gaat 100% naar de artiest/band.

Locatie
Effenaar Dommelstraat 5611 CK Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Gendermore – November
Bestel tickets zaterdag 9 november Dynamo Inschrijven verplicht
Dynamo Metalfest – 2
Bestel tickets zondag 18 augustus IJssportcentrum Eindhoven
Queerhoven Board Game Night – May
Bestel tickets vrijdag 17 mei Dynamo Free entry