Ik ben een danser gespecialiseerd in de dansstijl Popping met daarbij een aanzienlijk beheersing en begrip van de dansstijl Locking. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in deze hiphop dansstijlen en ben ook bekend met nauwverwante stand-up dansstijlen zoals hiphop, house, krump, wacking and vogueing.

In de eerste drie jaar van mijn ontwikkeling als danser was ik vooral experimenteel bezig met weinig diepgang. Pas relatief laat ben ik lessen gaan nemen van meer ervaren dansers op hoger niveau, waardoor ik mijn dansidentiteit veel meer heb kunnen ontwikkelen. Mijn doelstelling is altijd gericht geweest op de ‘battle-scene’ uit de danswereld en heb hierin langzaam maar zeker naam weten te maken door battles te winnen waaronder 4 keer het Nederlands Kampioenschap in de stijl Popping.

Door de jaren heen ben ik steeds vaker benaderd voor het geven van lessen en heb zodoende mijn ervaring als docent weten op te bouwen vanuit de praktijk. Daarnaast heb ik ook mijn mijn certificaat als docent weten te behalen door een didactiek cursus te volgen die mij door Dynamo werd aangeboden. Als dansdocent streef ik ernaar om andere dansers te doceren, stimuleren en vooral te inspireren.
Naast mijn dansactiviteiten heb ik ook een opleiding gevolgd genaamd Industrieel Ontwerpen. Ik heb hierin mijn Master diploma weten te behalen en ben nu ook bezig als ontwerper met wederom oog op de danswereld om hiervoor concepten, services, systemen en producten te ontwikkelen die een toegevoegde waarde kan geven aan de doelgroep in kwestie.

Video’s