Datum: dinsdag 29 september

Dynamo is sinds kort partner van en ondersteunt: Cultuur-Inclusief.

Cultuur Inclusief maakt kunst en cultuur bereikbaar voor alle inwoners van de regio Eindhoven. Hierbij mikken zij speciaal op liefhebbers van cultuur met een kleine beurs die zich een kaartje voor een concert of les minder snel kunnen veroorloven. Cultuur Inclusief biedt daarom waardebonnen aan om vier keer per jaar naar een zelfgekozen voorstelling te gaan; tegen een sterk gereduceerd tarief. Zo hopen ze deelnemers te stimuleren om actief te worden in de cultuursector.

Dynamo zet sinds jaar en dag cultuur in om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke vraagstukken in de stad. Cultuur zet jongeren in beweging en wij bieden een plek waar zij hun cultuur tot uiting kunnen laten komen. Dit doen wij al jaren door onze ticketprijzen zo goedkoop mogelijk te houden, maar met deze regeling gaat de deur van Dynamo nog eenvoudiger open voor iedereen. We zien elke dag dat cultuur inspireert, leerervaringen biedt en ervoor zorgt dat de jeugd gaat participeren. Samen maken wij de stad!

Wil je meer informatie over, of doneren aan Cultuur Inclusief kijk dan op de website www.cultuur-inclusief.nl. Heb je een waardebon en wil je een kaartje kopen voor een concert of les bij Dynamo of Dynamo Jeugdwerk. Neem dan contact op met onze boxoffice via info@dynamo-eindhoven.nl.