Datum: maandag 28 september

Inspirerende creaties in Dynamo

In de samenwerking met Agnes van Dijk, coördinator en kunstenaar verbonden vanuit Manifestations, zijn we vanuit Dynamo bezig om de mogelijkheden te verkennen een modeshow in Dynamo te realiseren.

Werkende vanuit de bijzondere creaties van Agnes die erom bekend staat onbegrensd, dwars en verbindend te denken willen we jongeren en onze vrijwilligers de kans geven om kennis te maken met deze wereld. Niet alleen als bezoeker maar juist in de samenwerking.

We zijn hierin op zoek naar jongeren die het tof vinden om hier een rol in te spelen. Je kan dan denken aan de volgende rollen:

• Modellen: Waarbij we in de lijn van Dynamo juist op zoek zijn naar het unieke in iedere persoon. Juist dat is je onderscheidende factor. Je hoeft dan ook zeker geen standaard 10 in dozijn model te zijn of aan allerlei kaders hierin te voldoen. Juist hetgeen wat jou jou maakt is de essentie. Jouw superpower is dat je perfect bent in al je imperfectie en de durf dat uit te stralen. Het beeldmateriaal van de show kun je vervolgens ook zelf inzetten voor jouw portfolio.
• Beeld en media: Vind je het tof om video’s te maken, te fotograferen, een bijdrage te leveren aan de opzet van de show op gebied licht en geluid en/of de muziekkeuze (dit kan ook live muziek zijn) rondom de show dan laat je horen.
• Inrichting en aankleding showruimte (Mainstage Dynamo)
• Creatieve concepten: We willen onderscheidend zijn in de opzet van de show en onze talenten daar een plaats in geven. Of dat nu is middels Poetry, dans, Urban of wat voor creatief idee er dan ook is geef het aan en we gaan kijken hoe we het een plaats in het programma kunnen gaan geven.

Als nu blijkt dat er veel animo is voor het initiatief dan kijken we ook naar een vervolg waarin er ook de mogelijkheid is zelf samen met Agnes kleding te gaan creëren, een Visagie klas eraan te koppelen, presentatie workshops hieraan te koppelen, etc.

Heb jij interesse of ken je andere jongeren in je netwerk voor wie dit aansprekend is laat het weten in een mail naar Dynamo Regisseur Mark de Weijer

Manifestations verbonden aan DDW

Om alvast in de juiste mindset te komen hebben we hiernaast nog iets leuks voor jullie verbonden aan Manifestations. Het team van Manifestations 2020 nodigt jullie uit om deel te nemen aan een of meer rondleiding(en) tijdens Manifestations.

Het team van Manifestations 2020 is al maanden op de achtergrond druk bezig met de voorbereidingen voor de expositie. Manifestations is een non-profit organisatie die al jaren één van de toplocaties is binnen de Dutch Design Week (DDW). Het is daarmee het grootste Art & Tech & Fun Event van de DDW. Voor een impressie: https://youtu.be/ZkVlMXy7Noo en https://youtu.be/wwUaFPmcDS8

Tijdens de DDW in Eindhoven van zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober 2020 staan de deuren naar de toekomst open in een stad die negen dagen lang gonst van vernieuwing en creatieve energie. Van 17 t/m 25 oktober 2020 verzorgt het team van Manifestations rondleidingen en workshops. Indien gewenst kunnen er customised tours aangeboden worden. Er zullen 4 time-slots per dag zijn: 10:00 – 12:30; 12:30 – 15:00; 15:00 – 17:00; 17:30 :19:30. Ook zoeken ze nog vrijwilligers .

Wordt je nu zelf getriggerd hierdoor of denk je anderen voor wie dit interessant is deel het bericht gerust en laat het me dan weten.