Dynamo Unplugged

w/ Bony Macaroni & GirlsGirlsGirls (seated)

za 17 / apr / 2021

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Curfew 22:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 10,00
Ticketprijs €8.50
Servicekosten € 1,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Dit is het verplaatst evenement van 13 november 2020 en 19 februari 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. 

Op 17 april 2021 krijgen we weer een editie van Dynamo Unplugged, tijdens deze avonden nodigen we bands uit om een speciale, onversterkte, sessie te spelen. Tijdens deze editie van Dynamo Unplugged komen Bony Macaroni en GirlsGirlsGirls langs! Ben bij dit speciaal seated concert voor maximaal 30 personen!

Bony Macaroni 

De mannen van Bony Macaroni hebben naast een geweldige band naam ook nog ontzettend aanstekelijke pop punk/emo muziek. Dit hebben ze dan ook al meerdere malen laten horen, denk dan aan popronde en ook bij ons in de basement als opener van Mildtfest in 2019. Dit keer komen de mannen dus langs met een akoestische set!
www.facebook.com/wearebonymacaroni

GirlsGirlsGirls 

Begin dit jaar was GirlsGirlsGirls nog de support van Hot Milk bij ons in de basement en nu mogen de mannen het ook onversterkt laten zien in deze Dynamo Unplugged sessie. Ze spelen aanstekelijke pop rock muziek waar je volop van kan genieten!
www.facebook.com/xoxogirlsgirlsgirls/

Info 

Het gaat hier om een seated corona proof concert voor maximaal 30 bezoekers. De kaartverkoop is gestart. De kosten voor een kaartje zijn €10,00 per persoon. Bij de entree wordt naast een gezondheidscheck gevraagd of jullie uit hetzelfde huishouden komen. Onze host wijst jullie dan een plek aan in de zaal.

info over verplaatst concert

Dit is het verplaatst concert van Bony Macaroni dat eigenlijk gepland stond op 13 november 2020 en 19 februari 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum, kaartkopers hebben daarom een e-mail ontvangen vanuit Ticketmaster en kunnen vanuit hier actie ondernemen.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Exhorder
Bestel tickets zondag 26 september Dynamo € € 20,00
Pestilence + Misanthropia
Bestel tickets vrijdag 25 maart Dynamo € € 19,00
Hell Over Europe 4
Bestel tickets vrijdag 24 september Dynamo € € 24,00