Deez Nuts

Support: The Acacia Strain + Unity TX + Brothers Till We Die

za 25 / feb / 2023

Stijl Rock
Doors 18:30
Brothers Till We Die 19:00
Unity TX 19:50
The Acacia Strain 20:50
Deez Nuts 21:55
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs €18,50
Ticketprijs €17,00
Servicekosten €1,50
Deurverkoop €20,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Deez Nuts komt Eindhoven weer op z’n kop zetten! The Acacia Strain, Unity TX en Brothers Till We Die zullen de support verzorgen op deze avond.

Deez Nuts

Australische hardcore punkband Deez Nuts is geen onbekende in Eindhoven. De band staat bekend om het vleugje hiphop dat verwerkt wordt in hun muziek, maar natuurlijk ook de aanstekelijke muziek en fijne gitaarrifs. Het is alweer een tijdje geleden sinds de band nieuwe muziek uitgebracht heeft, hun laatste album “You Got Me Fucked Up” kwam namelijk uit in 2019. Dat betekent echter niet dat het een saai wordt. Het wordt namelijk weer een avondje ouderwets knallen op volle touren en als je slim bent, ben je er bij!
facebook.com/deeznutshardcore

The Acacia Strain

In 2001 werd de institutie die we kennen als The Acacia Strain opgericht. Met hun mengsel van metal en hardcore creëerde de band al snel een diehard fandom. In 2020 kwam het achtste album “Slow Decay” uit via Rise Records, dat features van Courtney LaPlante (Spirtbox), Aaron Heard (Jesus Piece) en Zach Hatfield (Left Behind).
Facebook.com/Theacaciastrain

Unity TX

Hardcore hip-hop band Unity TX vormde in 2014 en bracht in 2021 hun meest recente EP “MADBOY” uit. Breakdown, vette riffs, grunge en hip-hop energy: het is allemaal te vinden op de nieuwe EP. De band overbrugt het muzikale gat tussen hun rap/rock voorouders en de huidige alternatieve bands. De komende tijd hebben de Amerikanen nog shows met Sleeping With Sirens, The Amity Affliction en Varials gepland staan, maar in februari kun je hun ook zien in Eindhoven!
unitytxroc.com

Brothers Till We Die

Spaanse hardcore metal band Brothers Till We Die bracht hun debuut plaat uit in januari 2019, dat features van leden van Malevolence en Desolated bevat. Sindsdien hebben ze shows gespeeld met Malevolence, Comback Kid, Nasty en Caliban. Met hun muziek brengen ze een frisse versie van beat down hardcore met gang vocals, melodische solos, death metal en breakdowns!
Facebook.com/brotherstillwedie

Info

Dit is het verplaatste evenement van 27 februari 2022. Eerder gekochte tickets blijven geldig.

Tickets zijn verkrijgbaar voor €18,50 in de voorverkoop inclusief servicekosten.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Twenty One Pilots Fan Party
Bestel tickets donderdag 23 mei Dynamo € 10,00
Stand Atlantic 2024
Bestel tickets zaterdag 21 september Dynamo € 22,50
Jera On Air Pubquiz
Bestel tickets woensdag 1 mei Dynamo € 6,50