H2O

support: Devil in Me

vr 31 / jul / 2020

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs €23.50
Ticketprijs €22.00
*servicekosten €1.50
Deurticket €24.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
H2O komt weer terug naar Dynamo! Dit op 31 juli samen met de Portugese band Devil in Me maken ze er een feestje van op onze Mainstage.
H2O

Feest en NYHC, dat komt samen als je H2O op het podium ziet. De New Yorkers maken er altijd een goed hardcore feestje van. Niet gek met platen als “Thicker than Water”, “H20”, coverplaat “Dont Forget Your Roots” en het geweldige “Nothing to Prove”. De afgelopen Jaren stonden de heren al vaker op het Dynamo podium, naast dat de shows stuk voor stuk uitverkopen stonden de shows ook in menig jaarlijst van de bezoekers. Met hun laatste plaatwerk “Use Your Voice” verstevigd deze Melodic Hardcore band zijn positie, als een van de koplopers van de wereldwijde Hardcore scene! Verplichte kost voor Hardcore en Punkrockfans, maar goed, dat wisten jullie al lang toch?
www.facebook.com/H2Ogo/

Devil in Me
Uit Lisabon komt Devil in Me, de band die al sinds 2005 Europa rond toured met onder ander SOIA, BoysetsFire, AF en zo nog veel meer grootheden. De band zit qua geluid ergens tussen Rag Men, No Warning en Ramallah in, fijn bandje dus, dus ben op tijd in Mainstage Dynamo!
Info

Tickets zijn per direct verkrijgbaar voor €23,50 inclusief servicekosten.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Wage War 2020
Bestel tickets maandag 15 juni Dynamo € 18.50
Hands Like Houses
Bestel tickets donderdag 4 juni Dynamo € 18.50