Open dag Metal Factory

Neem je instrument mee!

zo 20 / jan / 2019

Stijl Rock
Doors 10:00
Locatie Dynamo
Free

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De opendag van de Metal Factory is dit jaar op 20 januari 2018 in Mainstage, Atrium en Basement van Dynamo. Uiteraard ben je altijd welkom om even te komen spieken in Dynamo tijdens schooldagen, neem dan contact op met Johan van Stratum: jwmm.vanstratum@summacollege.nl

Metal Factory: Zo vet, je zou bijna vergeten dat het school is!
Leef jij voor je muziek? Ga jij voor die podiumplek als uitvoerend artiest of wordt straks juist de studio jouw domein? Zou je later zelf les willen geven of voel je toch meer voor een rol als manager in de industrie erachter? Heb je muzikale skills, je eigen artistieke ambities en de wil om het tot professional te schoppen, dan is Metal Factory echt iets voor jou! MF kent 5 specialisaties: zang, drums, basgitaar, gitaar en toetsen. Alle lessen worden gegeven in het gebouw van Dynamo, midden in het centrum van Eindhoven.

Naast instrumentale vaardigheden komen ook de zakelijke en technische kanten van het vak aan bod. Je leert intensief met elkaar samenwerken en samenspelen. Zo leg je een brede basis voor een beroep in de muziekindustrie. Leerbedrijf Metal Factory Company helpt je aan een portie ervaring op het gebied van eigen performances, festivalorganisatie en workshops. Met je loopbaanbegeleider bespreek je wekelijks de voortgang, je leerdoelen, je dromen en je toekomstmogelijkheden. Zo word je uitgedaagd om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

www.metalfactory.nl

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Popquiz Marathon 2020
Bestel tickets woensdag 20 mei Dynamo € 29
Metal Factory Showcase 26/6/19
Bestel tickets woensdag 26 juni Dynamo Free