The Sessions

Designer Violence

ma 09 / nov / 2020

Doors 20:30
Show 20:50
Locatie Effenaar
€ 11,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Denk Ministry, Front 242 én Nine Inch Nails en daar is Designer Violence!

Denk Ministry, Front 242 én Nine Inch Nails en daar is Designer Violence! In januari van dit jaar verscheen debuutalbum ‘When Beauty Expires’ van het female industrial noise-duo uit Biezelinge. Wars van compromissen, fakers, macho’s en wannabes, voor Designer Violence is er alleen plaats voor puurheid. Dat resulteert niet alleen op plaat, maar zeker ook op het podium tot een toffe muzikale mengelmoes; van industrial tot electro en zelfs een vleugje techno. Designer Violence is brutaal en laten we juist dáár in Eindhoven fan van zijn! Get real or get out.

THE SESSIONS

Langzaam gaat The Isolation Sessions uit isolatie. Vanaf een paar weken mag er publiek bij de sessies aanwezig zijn en vanaf begin oktober zetten we de volgende stap. Het woord ‘Isolation’ verdwijnt uit de titel en we gaan verder als THE SESSIONS. Minimaal één keer per week kun je blijven genieten van toffe livestreams. Dit blijven we doen in samenwerking met Dynamo, 360 producers en Copyright Delta.

Info

Wil je aanwezig zijn bij bij The Sessions, dan kan dat! Vanaf nu zijn er 15 duo tickets verkrijgbaar voor €11,50. De opbrengst hiervan gaat 100% naar de artiest/band.

Locatie
Effenaar Dommelstraat 5611 CK Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Call It Off 2022
Bestel tickets vrijdag 13 mei Dynamo € 10.00
Exhorder
Bestel tickets zondag 26 september Dynamo € € 20,00
Lionheart 2022
Bestel tickets zondag 9 oktober Dynamo € 26.50