Datum: zaterdag 7 maart

UPDATE: Bezoek je binnenkort Dynamo en heb je vragen rondom het COVID-19 (corona) virus? Lees dan verder.

Dynamo volgt de richtlijnen van het RIVM/GGD. Vanaf vrijdag 6 maart vragen zij inwoners van Noord-Brabant met een verkoudheid, die hoesten of koorts hebben sociale contacten zoveel mogelijk te beperken / vermijden. Wij adviseren bezoekers met deze klachten dan ook om het bezoek aan ons uit te stellen.

Ook onze medewerkers handelen hiernaar. Het kan dus zijn dat, als je een afspraak hebt met een van onze medewerkers, deze telefonisch zal zijn, verzet wordt, of dat we elkaar even geen hand geven. We gaan hierbij uit van wederzijds begrip. Alle evenementen vinden voor alsnog doorgang. Heb je tickets voor evenementen bij Dynamo aankomende dagen, houd dan onze berichtgeving in de gaten voor eventuele updates.

We houden de landelijke berichtgeving in de gaten en acteren daarop. Deze richtlijn vind je hier https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19.

De verdere tips vanuit het RIVM blijven ook gewoon gelden:

  • Was regelmatig je handen
  • nies en hoest in je elleboog
  • gebruik papieren zakdoekjes.

Mochten bezoekers of personeelsleden om persoonlijke redenen graag voorzorgsmaatregelen nemen, dan wordt dit door Dynamo toegestaan.