Dragged Under

Support: Elwood Stray

di 23 / apr / 2024

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Ticketprijs € 19,50
Deurverkoop € 20,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op 23 april komt Amerikaanse band Dragged Under voor de eerste keer naar Dynamo samen met support Elwood Stray!

Dragged Under

De Amerikaanse band uit Seattle brengt een duidelijke boodschap: leef en laat leven. Ze zijn de voorlopers in deze veranderde wereld en willen dit overbrengen met hun muziek; punkrock met metalinvloeden. Hun debuutalbum “The World Is In Your Way” werd goed ontvangen en met het vervolg “Upright Animals” brak Dragged Under definitief door in de scene. Met drie Europese tours en tal van festivals op hun naam hebben deze heren de nodige live-ervaring. Ze hebben eerder al getourd met bands als Beartooth & Wage War en komen nu terug voor een headlinertour. Verwacht niets minder dan een verpletterende live-ervaring vol energie!

Elwood Stray

Deze Duitse metalcore formatie bracht dit jaar hun langverwachte debuutalbum “Gone With The Flow” uit. De band mengt hardcore naadloos met metalcore en voegt daar een vleugje emo aan toe. De tracks No Cure, Exile en Trespass zijn erg populair en hebben dan ook meer dan één miljoen streams op Spotify. De mannen gaan eerst nog even op tour met het Franse Rise Of The Northstar, maar in april zijn ze te zien op onze Mainstage. Intense zang met harde metalcore begeleiding is gegarandeerd!

Info

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 10 november om 11:00 uur voor € 19,50 inclusief servicekosten. Indien er nog tickets aan de deur verkrijgbaar zijn dan kosten deze € 20,-.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Emo Night Mainland
Bestel tickets zaterdag 20 april Dynamo € 13,00
Chris Creswell + Northcote 2023
Bestel tickets donderdag 7 maart Dynamo € 17,50
Citizen 2024
Bestel tickets vrijdag 16 februari Dynamo € 20,50