Escape The Fate

support: Slaves + The World Over

di 19 / feb / 2019

Stijl Rock
Doors* 19:00
Show 19:30
Locatie Mainstage
Totaalprijs €19.00
Ticketprijs €17.50
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Escape The Fate komt 19 februari naar de mainstage van Dynamo, en dit wordt een speciale. Want het is 10 jaar geleden dat het album ‘THIS WAR IS OURS’ uit kwam en deze gaan ze in zijn geheel spelen. Als support komen niemand minder dan Slaves (us) en The World Over mee.

Escape The Fate 

De mannen van Escape The Fate gaan al flink wat jaren mee. Ze brachten in 2006 het album ‘Dying is Your Latest Fashion’ uit op punk label Epitaph, maar moesten daarna al snel afscheid nemen van bepalende bandleden waaronder frontman Ronnie Radke. Gelukkig werd dat nog lang niet het einde van de band, zeker met de komst van Craig Mabbitt, die tot op heden de vocalen voor zijn rekening neemt. Speciaal voor vanavond gaat de band ook terug in de tijd en spelen ze in zijn geheel het album ‘THIS WAR IS OURS’ waarop Craig debuteerde als zanger van deze post-hardcore band.
www.facebook.com/escapethefate/

Slaves (us)

Is het met Escape The Fate nog niet genoeg Emo revival? Komt ook nog Slaves met Jonny Craig (Dance Gavin Dance/Emarosa) mee. Deze Amerikaanse post-hardcore band bracht in 2018 het derde album ‘Beautiful Death’ uit.
www.facebook.com/officialslaves

The World Over

www.facebook.com/theworldoverofficial

Info

Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor €17,50.  Deuren gaan op de dag om 19.00 open en de eerste deuntjes starten om 19.30.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Blood Youth
Bestel tickets dinsdag 12 maart Dynamo € 14.00
Cancer Bats 2018
Bestel tickets donderdag 7 maart Dynamo € 16.50
This Wild Life + Ryan Key
Bestel tickets zaterdag 26 januari Dynamo € 17.50