Turnstile

za 14 / mrt / 2020

Stijl Rock
Locatie Mainstage
Totaalprijs €20.00
Ticketprijs €18.50
*servicekosten €1.50
deurprijs €21.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Vanuit de richtlijnen van het RIVM voor Noord-Brabant en het advies vanuit de veiligheidsregio over ‘sociale onthouding’, is Dynamo genoodzaakt om de deuren te sluiten t/m maandag 31 maart. Helaas gaat daarom het concert van Turnstile niet door bij Dynamo.

We zijn om dit moment nog aan het kijken of de show verplaatst gaat worden naar een ander moment. Wil je graag het geld van je ticket terug, neem dan contact op met Ticketmaster.

Wil je in één oogopslag alle annuleringen of verplaatsingen door het Corona-virus zien, bekijk deze link.

Due to the guidelines regarding COVID-19 (Corona) given by the RIVM (Dutch health organisations) for the province of Noord-Brabant we are forced to close Dynamo until Tuesday March 17th. Unfortunately the Turnstile show will not take place at Dynamo.

We’re looking to reschedule the show to a later moment. Do you want to get a refund on your ticket, please contact Ticketmaster. 

TURNSTILE

Is het een Hype? Nee, de groovemachine dat Turnstile is, dendert maar door en laat elke zaal kapot gespeeld achter. De band is momenteel de “to go see” smaakmaker van de US Hardcore scene. Met hun laatste plaat laat de band zien dat ze veelzijdiger zijn, en dat biedt kansen voor de toekomst. Niks geen typische hardcore, de band combineert rock, powerpop, hiphop, hardcore met cleane vocals en screams. Live is de band een sensatie, en dat zal in Dynamo niet anders gaan zijn! Kom ze zien, want waarschijnlijk is de band de komende jaren niet meer te zien in de kleinere zalen!
www.facebook.com/turnstilehc

GAG

GAG uit America’s punk capital Olympia, Washington is er één om de gaten te houden. Met de gitzwarte LP “America’s Greatest Hits” op zak is de band in de US flink naam het aan het maken. Het feedbackende gitaar geluid en de geflipte frontman brengt deze op 80’s hardcore sound gestoelde band terug naar 2020. Gaaf bandje, must see!
www.facebook.com/gagpunks

ONE STEP CLOSER

Have Heart fans opgelet, One Step Closer is een bandje wat je zeker moet gaan bekijken. De band uit Pennsylvania (USA), weet waar de straight edge community in de 90’s en zero’s de mosterd haalde, gaf daar hun eigen draai aan en dat doen ze met hun laatste EP” From Me to You “ verdomd goed!

GLITTERER

Glitterer is de rockband van Ned Russin, de bassist/zanger van jawel Title Fight. Tot op dit momente heeft Russin elke noot van Glitterer’s muziek geschreven, gezongen en gespeeld, maar nu met het debuutalbum “Looking Through The Shades”. De shoegaze-y lo-fi sound van de band heeft niets met hardcore te maken, hoewel de band beloofd live zeker dezelfde vibe te hebben als een show van pak hem beet Madball?
www.facebook.com/glitterererer

 

 

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven