Black Vault Mass presents: Wiegedood

Support: Laster

vr 18 / mei / 2018

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Locatie Basement
Totaalprijs €13.34
*servicekosten €1.34
Ticketprijs €12.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Niet zomaar een avond, maar weer een topavond hosted door BLACK VAULT MASS. Twee bands vanavond die de undergroundscene stevig bij de kladden hebben. Wiegedood en Laster, dompel je onder in sfeer en heftige blastbeats.

Wiegedood:

België grossiert momenteel in toffe bands en een van de koplopers daarvan is Wiegedood. Met platen als “De Doden Hebben Het Goed 1 & 2” laat de band horen dat ze momenteel voorop lopen in de Europese blackmetalscene. Atmospheric blackmetal met een flink dosis agressie, te vergelijken met Gorgoroth, Marduk, Mgla en Tjuder, en in dat rijtje mag je Wiegedood best plaatsen. Zie de band vooral live, want Wiegedood komt live nog sterker naar voren.

www.facebook.com/wiegedood

Laster:

De band speelt niet gek veel, daarom nog specialer om Laster in combinatie met Wiegedood te zien in de krochten van Dynamo. Deze Nederlandse band is geheimzinning, cryptisch en poetisch. Laster is niet per se blackmetal, hoewel het wel donker is, met hier en daar een goed getimede blastbeat. Het gaat alle kanten op, en dan vooral de goede. De laatste plaat “Ons Vrije Fatum” is een schot in roos, en die zal de band nog veel gaan opleveren, in ieder geval een show in Dynamo!

www.facebook.com/lasterspraak

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Wehrmacht
Bestel tickets zaterdag 29 juni Dynamo € 19.00
Remember Kurt Cobain
Bestel tickets zondag 14 april Dynamo € 16.50
UP THE IRONS
Bestel tickets zaterdag 18 mei Dynamo € 16.50