Wiegedood

Support: Laster

vrijdag 18-05

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Locatie Basement
Totaalprijs €13.34
*servicekosten €1.34
Ticketprijs €12.00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Niet zomaar een avond, maar weer een top avond hosted door BLACK VAULT MASS. Twee bands vanavond die de underground scene stevig bij de kladden hebben. Wiegedood en Laster, dompel je onder in sfeer en heftige blastbeats.

Wiegedood:

België grossiert momenteel in toffe bands, een van de koplopers is Wiegedood. Met platen als “De Doden Hebben Het Goed 1 & 2” laat de band horen dat ze momenteel voorop lopen in de Europese Blackmetal scene. Atmospheric Blackmetal met een flink dosis agressie, te vergelijking met Gorgoroth, Marduk, Mgla en Tjuder, en in dat rijtje mag je Wiegedood best plaatsen. Zie de band vooral live, want Wiegedood komt live nog sterker naar voren.

Laster:

De band speelt niet gek veel, daarom nog specialer op Laster in combinatie met Wiegedood te zien in de krochten van Dynamo. Laster uit Nederland is geheimzinning, cryptisch en Poetisch. Laster is niet perse Blackmetal, hoewel het wel donker is, met hier en daar een goed getimede Blastbeat. Het gaat alle kanten op, en dan vooral de goede. De laatste plaat “Ons Vrije Fatum” is een schot in roos, en die zal de band nog veel gaan opleveren, in ieder geval een show in Dynamo!

www.facebook.com/wiegedood
www.facebook.com/lasterspraak

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Prong
Bestel tickets woensdag 29 augustus Dynamo € 22.50
Venom Inc
Bestel tickets vrijdag 16 maart Dynamo € 25.00