Black Vault Mass presents: Botanist

Support: Hemelbestormer + Gnaw Their Tongues

donderdag 28-09

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 19:50
Locatie Basement
Ticket €12.50
(servicekosten) €1.35

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Botanist is een unieke band uit de US, uber melodieuze experimentele (post) Blackmetal met jawel, een prominente rol voor hammered dulcimers, wat een uniek geluid geeft. Een aantal jaar geleden stond de band nog op het Roadburn Festival en telde net zoveel fans als criticasters. Niet alleen het geluid is bevreemdend, maar ook op visueel gebied heeft de veel te bieden. Het klapt er met grote regelmaat flink op met dikke blastbeats, afgewisseld met ambiant en sferische geluiden geripped van moeder natuur. Botanist is een band wat je vooral mee moet maken, zeker in de krochten van Dynamo.
www.facebook.com/Verdant.Realm.Botanist

Uit Belgie komt Hemelbestormer, de band van o.a. Filip Dupont zal bij Blackmetal liefhebbers wellicht bekend zijn van Gorath, een van de betere bands die onze zuiderburen in het genre hebben voortgebracht. Zijn Hemelbestormer zoekt het experiment (niet voor niets zat de band bij het label ConSouling Sounds (thuis van bands als Amenra). Denk aan: Cult of Luna, Omega Massif, Isis, Neurosiaanse riffs en Nadja achtige ambient. Dikke broeierige ambient noise, maar het gaat vervolgens al snel richting dronende doom waarbij de diepe, loodzware riffs herinneren aan de überklanken van Sunn 0))).
www.facebook.com/Hemelbestormer

Eenmansproject Gnaw Their Tongues werkt hard, de flinke bak aan releases vinden hun weg richting Blackmetal en Noise liefhebbers. Hier en daar vindt je de schoonheid en ontroering, maar vaker vindt je een bak herrie waar je moeite voor moet doen. Zoekt en gij zult vinden!
www.facebook.com/pg/Gnaw-Their-Tongues

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Tankcsapda
Bestel tickets vrijdag 29 september Dynamo € 20.00
Winterfylleth
Bestel tickets woensdag 27 september Dynamo € 12.50
Bloodshedfest 2017 (day 1)
Bestel tickets vrijdag 27 oktober Dynamo € 40.00