Deez Nuts

Support: Kublai Khan TX + Unity TX + Rising Insane

zo 27 / feb / 2022

Stijl Rock
Doors 19:00
Aanvang 19:30
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 18,50
Ticketprijs € 17,00
Servicekosten € 1,50
Deurverkoop € 20,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De show van Deez Nuts gaat helaas niet door. Gelukkig hebben we wel al een nieuwe datum kunnen vinden, namelijk 25 februari 2023. Door de verplaatsing komt Kublai Khan TX niet mee op de nieuwe datum. De vervangende support wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

DEEZ NUTS

Australische hardcore punkband Deez Nuts is geen onbekende in Eindhoven. De band staat bekend om het vleugje hiphop dat verwerkt wordt in hun muziek, maar natuurlijk ook de aanstekelijke muziek en fijne gitaarrifs. Het is alweer een tijdje geleden sinds de band nieuwe muziek uitgebracht heeft, hun laatste album “You Got Me Fucked Up” kwam namelijk uit in 2019. Dat betekent echter niet dat het een saai wordt. Het wordt namelijk weer een avondje ouderwets knallen op volle touren en als je slim bent, ben je er bij!
facebook.com/deeznutshardcore

KUBLAI KHAN TX

Hypnotische en mokerharde metalcore, zo kun je Kublai Khan TX het beste omschrijven. De band werd in 2008 opgericht en bracht in 2019 hun vierde album “Absolute” uit. De Amerikanen zijn niet vies van het benoemen van sociaal relevante thema’s in hun muziek en scoorde hun grootste hit tot nu toe met The Hammer, dat over social anxiety gaat. De band tourde eerder al met Stray From The Path en Despised Icon, maar nu is het tijd om het publiek op te warmen voor Deez Nuts!
kublaikhantx.com

UNITY TX

Hardcore hip-hop band Unity TX vormde in 2014 en bracht in 2021 hun meest recente EP “MADBOY” uit. Breakdown, vette riffs, grunge en hip-hop energy: het is allemaal te vinden op de nieuwe EP. De band overbrugt het muzikale gat tussen hun rap/rock voorouders en de huidige alternatieve bands. De komende tijd hebben de Amerikanen nog shows met Sleeping With Sirens, The Amity Affliction en Varials gepland staan, maar in februari kun je hun ook zien in Eindhoven!
unitytxroc.com

RISING INSANE

Vijfkoppige band Rising Insane uit Noord-Duitsland kreeg in 2017 flink wat aandacht in de Duitse metal scene, na hun show met Stray From The Path, For Today en Annisokay. In 2019 bracht de band hun eerste album “Porcelain” uit en een jaar later volgde de EP “Recovered” met verschillende covers van nummers van de afgelopen vier decenia. Ondertussen is de band alweer druk bezig met het opnemen van nieuwe muziek en we kunnen niet wachten om dit te horen!
risinginsane.de

Info

De ticketverkoop voor deze show start op 1 oktober om 11:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €18,50 in de voorverkoop inclusief servicekosten.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Escape The Fate 2023
Bestel tickets dinsdag 13 juni Dynamo € 20,00
Stick To Your Guns Acoustic
Bestel tickets maandag 24 april Dynamo € 17,50
Emo Night Mainland Birthday Bash
Bestel tickets vrijdag 24 maart Dynamo € 10,00