Helmet

Support: Pendejo

ma 30 / jul / 2018

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs €19.00
Ticketprijs €17.50
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Een van de dikste Riffmachines uit de US scene komt naar Dynamo: Helmet met gitarist Page Hamilton!

Helmet

Mogen we zeggen dat er zonder een band als Helmet, er geen Dillinger Escape Plan, System of A Down, Norma Jean of Mastoddon hadden bestaan? Nee toch, maar we mogen wel kei hard roepen dat alle bovenstaande bands aangevuld met Queen of The Stone Age, Limp Bizkit, Linkin Park en zelfs Evanescence een hele hoop dikke riffs gejat hebben van Helmet, en dat is niet gek, want Helmet grooved als een dolle! Een band die Hardcore, Post Hardcore, Indie Rock en Metal in de grootste blender donderde en het aandurfde om deze combinatie op plaat te zetten. En wat voor platen; “Meantime”, “Betty” en “Aftertaste” zijn klassiekers, en hun latere platen tot aan “Dead to The World” zijn gewoonweg gave platen. Op het podium zijn het bazen, en dat zal niet anders zijn als ze bij Dynamo de Mainstage op zijn kop gaan zetten!
www.facebook.com/HelmetMusic

Het Eindhovense Pendejo zal de show openen. Teruggrijpend op hun Latino roots, pleurden ze een verzameling riffs met dikke cojones in een ton, deden er beukende drums bij, Spaanse recht-in-je-bakkes teksten en, om het af te maken, een scheurende trompet. ¡PENDEJO! was geboren.

www.facebook.com/pendejoband

Tickets gaan over de toonbank voor €17.50 en zijn verkrijgbaar bij onze boxoffice, alle AKO-winkels en natuurlijk hier op de website.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Remember Kurt Cobain
Bestel tickets zondag 14 april Dynamo € 16.50
Wehrmacht
Bestel tickets zaterdag 29 juni Dynamo € 19.00
UP THE IRONS
Bestel tickets zaterdag 18 mei Dynamo € 16.50