Municipal Waste

Collision + Nuclear Devastation

vr 17 / aug / 2018

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 19:50
Locatie Mainstage
Totaalprijs €16.43
Ticketprijs €15.00
*servicekosten €1.43

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Je hebt van die bands, die mogen elke week wel naar Eindhoven komen. Niet alleen omdat ze live verschrikkelijk vet zijn, maar ook omdat het ook nog eens hele aardige gasten zijn met veel meer humor dan 40 Steel Panthers-shows bij elkaar. We hebben het over de crossover/speedmetal punks van Municipal Waste. Voor de derde keer staan ze in Dynamo. De eerste keer ontplofte de kelder, de 2e keer stonden ze op Dynamo Outdoor (waar ze de EMO opener van de dag voor een vol Catharinaplein ernstig voor de gek hielden). Spinoffs van MW als Cannibis Corpse en Iron Reagan stonden ook in Dynamo, en ook die bands waren waanzinnig strak, vol met humor en vooral kei en kei hard! Talentvolle mannen dus!

Om een lang verhaal kort te maken, Muncipal Waste komt weer naar Eindhoven!!!! Feestbeesten, Thrashers, Punks en Hardcore kids weten genoeg om te snappen dat je hier weer bij moet zijn. Trek een verse bandana uit de kast, om in de sfeer te komen draai je voor dat je de deur uitgaat nog efkes de laatste Suicidal Tendencies, en skate, fiets of pak de trein richting 040! MUNICIPAL WASTE IS GONNA FUCK YOU UP!!!!

Supports: 

Collision, toch een van onze favorite locale Grindcore/Metalen Hardcore bands! Daarom zijn ze ook een graag geziene gast in Dynamo tijdens de wat lompere shows. Een perfect opener voor The Waste dachten wij! NIE DAN?

Uit Amsterdam komen de Metalpunkers van Nuclear Devastation, een combinatie van Thrash, Crust en Blackened Hardcore,, kortom, het is met de eerste band van de avond meteen gas d’r op, laten wij daar nu ook van houden, gas op die gitaar!!

www.facebook.com/NxDxNuclearDevastation/
www.facebook.com/collisiongrind/
www.facebook.com/Municipalwaste/

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Grindhoven 2019
Bestel tickets zaterdag 30 maart Dynamo € 21.50
Wehrmacht
Bestel tickets zaterdag 29 juni Dynamo € 19.00
UP THE IRONS
Bestel tickets zaterdag 18 mei Dynamo € 16.50