Natuurlijk kan merchandise niet ontbreken op een conventie. Want ook bij ons zul je de leukste shirts, figurines, merchandise en meer kunnen kopen!

Aanmelden dealers

Heb je interesse om als dealer op Dynamiccon 2018 te staan?
Vul dan dit formulier in.

 

Dealerlijst

ArtsyAshleyStudio is een artieste die zich richt op het tekenen en creëren van schattige karakters door middel van tekenprogramma’s en een Wacom tablet.

 

 

 

Blitzy’s Arts & Crafts is een online webshop die zich focust op plushies, cosplay items en alles kawaii.

 

 

 

 

Circle Thissy is een artiest met schattige creaties in onder andere chibi vorm. Ook kun je commissions aanvragen van je favoriete personages.

 

 

 

Fantasyshop Fairyland is gespecialiseerd in Fantasy, Gothic, Larp, Middeleeuwen, Sprookjes, New age- en Hobby-artikelen. Naast deze onlineshop hebben ze ook een fysieke winkel in Helmond.

 

 

 

De Foamtastische Huiskamer is een winkeltje gefocust op hobbymateriaal. Daarnaast hebben ze veel cosplay materiaal, zoals Foam, Worbla, Thibra en meer. Zij zullen ook een Cosplay Repair Point bij hun stand hebben, zodat je geholpen kunt worden door echte professionals!

 

 

Fujoshi Castle is een kleine groep fujoshi’s die van anime en manga houden en kunnen tekenen.

 

 

GDC Store specialiseert zich in online en beursverkoop van Japanse animatie, manga, games, comics en merchandise. Hun producten bestaan uit Manga, Figures, Games, Plushies en nog veel meer.

 

 

Heathen Mead: Laat de viking in jezelf los bij Heathen Mead! Een enorm assortiment
> mede maar ook bier en cider en natuurlijk drinkhoornen. Alles om je
> innerlijke viking te verwennen!

 

 

Jerreau Driessen is een Nederlandse comic artiest. Een van zijn comics is Trinity, een verhaal over een Robot die door de tijd heen reist.

 

 

 

Minque is de leverancier van hoogwaardige materialen die toepasbaar zijn in cosplay, l.a.r.p. en theater.

Naast A-merken voeren zij ook een eigen label wat ze in samenwerking met onze cosplayers ontwikkelen. Alle producten blinken uit in kwaliteit en gebruiksgemak. De complete webshop vol met technische informatie, video’s en foto’s vormt de leidraad voor beginnende cosplayers en is de basis van iedere nieuwe creatie.

Natasja van Gestel is een artieste die zich focust op digitale en watercolour art. Haar prachtige creaties kunnen uitlopen van zwart en wit tot mooie gemixte kleuren.

 

 

 

Nendo Addicts is ’the place to be’ voor al je superschattige nendoroids!

 

 

 

 

Nondejeu is een webshop met vele Funko Pop’s, board en cardgames en andere merchandise zoals mokken en sleutelhangers.

 

 

 

PAXX LTD is de perfecte plek waar je al Plamo (plastic modeling) materiaal kunt kopen.

 

 

 

 

Plan Creativity is een online webwinkeltje gericht op de verkoop van kleding, kostuums, kostuum accessoires, sieraden, glas graveren, hout branden, zeep gieten en nog veel meer met een stoer, nerdy of alternatief randje.

 

 

Red Dot Commerce is sinds 2007 actief in de verkoop van Anime & overige Japans gerelateerde producten. Deze producten bestaan onder andere uit Anime merchandise, Game merchandise, Cosplay, T-shirts, DVDs, Blu-ray en meer.

 

 

SeaPanda Mako is een artiest die zelfgemaakte materialen verkoopt, zoals tekeningen, kettingen, armbanden en veel meer. SeaPanda Mako is onderdeel van de artiestengroep Dyrewolves.

 

 

Special Edition is een webwinkel gericht op betaalbare manga en anime. Ook hebben ze veel merchandise, zoals figurines, lolita fashion, Japanse boeken en nog veel meer.

 

 

 

Strawberry Sympathy is een artiest met original art, maar ook fanbased art, zoals van Steven Universe en Yuri on Ice.

 

 

 

Wistitee is een online webshop waar elke 72 uur een nieuw (fandom) shirt te koop is met een ontwerp van artiesten over de hele wereld. Zij zullen met verschillende shirts van deze ontwerpers voor het eerst op een Nederlandse conventie staan!

 

 

 

More to come…